fbpx

Nincs harag, ha lemondasz egy időpontot

- ha nem mondod le, de nem jössz el, lehet kicsit morcosak leszünk -

Előre bocsátjuk, hogy nekünk vannak a legjobbfej vásárlóink, a szabályt erősítő pár kivétel miatt kívánkozik ki most ez a poszt.

Számtalan pozitív visszajelzést kapunk a vizsgálatunkkal kapcsolatban, sokan mondjátok vagy írjátok, hogy soha korábban nem tapasztaltátok meg ezt a fajta alaposságot. Nálunk minden esetben diplomás optometrista vizsgálja a látásotokat, és bizony ez a vizsgálat 45-50 percig is eltart. Ennek a vizsgálatnak a lépéseiről már írtunk hosszabban, ha érdekel, hogy mi minden történik ebben a közel egy órában, akkor ide kattintva tudod elolvasni.

Felnőtt vizsgálatunk szinte minden nap van, a gyerekszemészet pedig általában kéthetente szombaton. A gyerekszemészetünk szintén nagyon népszerű, van aki a határon túlról érkezik hozzánk, évről-évre, ami szinte hihetetlen, de igaz. Ezért a honlapunkon már nagyon régóta szerepel, hogy kb. 2-3 hónapra előre tudunk időpontot adni. Iskolakezdési időszakban ez akár még több is lehet. A vizsgálatot megelőzően, mindig felhívjuk a pácienseket, hogy biztosan jönnek-e, mert várjuk őket a megbeszéltek szerint. Természtesen akkor sincs gond, ha közbejön valami, hiszen a várólistánk olyan hosszú, hogy perceken belül be tudjuk tölteni a megüresedett helyet. Ezért különösen elszomorító, amikor valaki egy duplán lefixált időpontra nem érkezik meg a gyermekével, még rosszabb esetben a gyermekeivel. Tetézve mindezt azzal, hogy soha többet nem veszi fel a telefont. Ilyen sokszázból egy-egy esetben fordul elő, és igazából nem is velünk szúr ki az illető, hanem a listán várakozókkal, akik így kénytelenek további heteket vagy hónapokat várni az időpontra.

A felnőtt vizsgálat esetében mi minden emberre 1 teljes órát szánunk, így írjuk be a vizsgálatra bejelentkezőket. Természtesen maximális megértéssel vagyunk, ha valakinek közbejön valami, mi is emberek vagyunk, mi is mondtunk már le időpontot fodrásznál, kozmetikusnál, fogorvosnál, előre nem kalkulálható helyzetek miatt. Ilyen esetekben mi is csak annyit kérünk, hogy telefonáljatok ide, mert akkor kicsit mi is átszervezzük az életünket, egy optikában nemcsak a vizsgálatokkal kapcsolatban van feladat, hanem ezer más teendő is akad, amivel most nem is untatnánk benneteket! 😊

Száz szónak is egy a vége: nincs gond a lemondott időpontokkal, csak valamilyen formában, lehetőleg időben jelezd! A legbiztosabb a telefon, de az e-mailt és a Facebook üzeneteket is látjuk.

Azt sokszor elmondtuk, hogy a látásvizsgálatunk amellett, hogy alapos, ingyenes is. Pontosabban ingyenes akkor, ha nálunk készíttetsz szemüveget, amennyiben a vizsgálat eredménye az, hogy szükséged van rá. Akkor is ingyenes, ha még nincs szükséged korrekcióra, a látásod, mint a sasé. Abban az egy esetben nem ingyenes, ha elvégeztetnéd nálunk az egyórás vizsgálatot, de elvinnéd a vizsgálat eredményét, hogy azalapján valahol máshol készítsenek neked szemüveget. Ezzel sincsen semmi gond, ebben az esetben viszont annak az egy órának a díját, melyben az optometristánk kizárólag veled foglalkozott, ki kell fizetned, ami jelenleg 10 000 Ft. De ez szerepel a honlapunkon is, és el is szoktuk mondani, ezért senkit nem érhet váratlanul az információ. Ezen nem kell megsértődni, ha kihívod a mosógépszerelőt, aki megállapítja, hogy csak be kell dugni a konnektorba a szerkezetet, ő is elkéri a kiszállási díjat, pedig a szakértelmét igénybe sem vetted. 😊

Köszönjük, ha elolvastad, még akkor is, ha nem a te inged, és nem kell magadra venned! 😊