fbpx

Így lassítható a gyerekek rövidlátásának progressziója – Stellest™ lencsék

VÉGRE MEGÉRKEZETT! – STELLEST ™ myopia kontroll szemüveglencse gyerekeknek

 
Kedves Szülők! Nektek, akik hozzánk jártok gyermekszemészeti vizsgálatra, bizonyára ismert fogalom a miópia, azaz a rövidlátás. Világszintű jelenség, hogy egyre több gyereknél alakul ki, melyet nagyban befolyásol a mozgásszegény életmód, a kevesebb szabadban töltött idő és a közelre tekintést igénylő tevékenységek elterjedése.
 
Nem tudunk és nem is akarunk a világ változásaival szembe menni, de most már tudunk segíteni abban, hogy a gyermekkori rövidlátás progressziója lassuljon.
Minél kisebb korban alakul ki, annál nagyobb a kockázata a nagyfokú miópiának, ami pedig olyan súlyos látásromláshoz is vezethet, ami normál szemüveglencsékkel már nem biztos, hogy korrigálható.
 
Ezért fontos, hogy megtegyünk mindent a folyamat lassításáért!
 
Az Essilor, a világ vezető lencsegyártója, egy 2 évig tartó klinikai vizsgálatot követően jelent meg a piacon a Stellest™ lencsével, mely 67 %-kal lassította a miópia előrehaladását más egyfókuszú lencsékhez képest.
 
Mikor javasolt ez a lencse?
 
  • Kialakulóban lévő miópia esetén
  • Már kialakult miópia esetén
  • Nagyfokú myopia kockázata esetén
 
A gyerekek ezzel a lencsével ugyanolyan élesen látnak, mint más egyfókuszú lencsével, és a megszokás is gyors.
 
Gyertek el hozzánk, szívesen elmondjuk, hogy milyen technikai innováció elvén működnek ezek a lencsék, és miként képesek a kutatásban igazolt progresszió lassulást elérni!
 
Keressetek bennünket elérhetőségeinket!
 
+ 36 26 342 703
+ 36 30 920 5745
 

BEJELENTKEZEM TELEFONON: +36 26 342 703