fbpx

Családias hangulat, profi szakemberek

Az Optikalász Optika Budakalász központjában várja az a szemükkel és a látásukkal törődő vásárlóit. Az optika nemrégiben jelentős felújításon esett át, melynek következtében eladóterünk sokkal nagyobb és tágasabb lett. A hozzánk rendszeresen visszatérő vevőink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy üzletünk védjegyévé vált a kedves és barátságos kiszolgálás. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk betérők jól érezzék magukat, és mivel mi is szeretjük a munkánkat, ezért a jó hangulat adott.

Pontosan ugyanekkora hangsúlyt fektetünk a személyre szabott és professzionális szakmai munkára. A maximumra törekszünk, hiszen egy tökéletesen elkészített szemüveg, vagy egy pontosan illesztett kontaktlencse, minőségi változást hoz vásárlóink életébe!

MOTTÓNK: MINŐSÉGET és BARÁTSÁGOS kiszolgálást ELÉRHETŐ áron!

Az Optikalász motorja a csapat, akiket érdemes bemutatni névszerint is:

  • A szakmai hátteret, a messzeföldön híres, rendkívül alapos látásvizsgálatot, Vass Kata optometrista, látszerészünk biztosítja az üzletben.
  • Az Optikalász saját csiszolóműhellyel rendelkezik, ezért nálunk a gyorsaság és a minőség nem zárja ki egymást. A műhely szakmai vezetője Balázs Bence, aki fantasztikus munkát végez nálunk, most már hosszú évek óta.
  • Bod Krisztina, optometrista végzi a szemvizsgálatot és a POLATESZT vizsgálatot hét meghatározott napjain.
  • Walko Bia, látszerész a lencse és keretválasztásban segíti különös figyelemmel és kedvességgel vásárlóinkat.
  • Dr. Szamosi Anna gyermekszemész, kéthetente rendel nálunk. Mindenre kiterjedő alapos gyerekszemészeti vizsgálatunkra rengeteg környékbeli gyermek érkezik. 
  • Dr. Dienes Lóránt szemész szakorvost magánrendelésén keretein belül kereshetik fel nálunk, szemészeti elváltozások esetén. Minden körülmény adott a vizsgálatra, pontosan, mint egy szakrendelőben.
  • Tulajdonosként és üzletvezető látszerészként jómagam is rengeteg időt töltök az üzletben, és a sokasodó egyéb tennivaló mellett, a szakmai munkában is aktívan részt veszek. Az Optikalászra, mint a harmadik gyermekemre tekintek, aki ugyan már „felnőttkorba lépett”, de továbbra is rengeteget kell dolgozom azon, hogy mindenki elégedetten távozzon üzletből. Mivel nagy szeretettel és kedvvel csinálom ennyi idő elteltével is, ez valójában „édes teher”.  Fábián Nóra

Várunk szeretettel mindenkit az Optikalászba! Optometrista által végzett vizsgálatunkra időpontot telefonon lehet foglalni: ☎️+ 36 26 342 703, vagy honlapunkon keresztül, online: